Många förutsättningar för det perfekta mötet

Vi som fastighetsägare av området Innovatum tror att Coronas framfört förändrat mötesvärlden och dess grundfilosofier. Även om klassiska mötesformer består – och i viss mån är oslagbara, så är även de nya mötesformerna här för att stanna, sannolikt i en härlig mix av digitalt, analogt och utbrytarrum IRL.

Eftersom det finns så många olika varianter av möteslokaler på Innovatum så känner vi oss mer än redo för vad framtiden än för med sig. Läs mer längre ner på denna sida för att få en översikt av vad du har att välja mellan.

Restaurangerna

Vi är stolta över att kunna presentera vår mångfald och stora variation när det handlar om utbudet på mat och fika. Se lunchemenyer, läs mer om koncept via nedanstående länkar.

En mötesarena av rang

Sitt, stå, gå, träna eller ät medan ni möts. På Innovatum finns det möten för alla oavsett om ni är 2 eller 2500 till antalet. Nova Mat och Möten, Innovatum Science Center, SAAB-museéet och Innovatumhallen har tillsammans ett komplett utbud av konferenslokaler. Vill du hellre mötas längs en walk and talk runt kanalen eller slå dig ner i Novas café över en kopp kaffe så gör du det. Du avgör.

Som gjort för spontana möten.

Slå dig ner i trappan längs gångstråket mot kanalen
  • Restaurangerna är givna platser men likaså utemiljön med mängder av olika sittgrupperingar, trappformationer mm.
  • Kraftstaden stöttar flertalet nätverkande organisationer på området när arrangera möten i alla dess storlek ska ordnas.
  • Näringslivsenheten från Trollhättans Stad ordnar nätverksträffar inom främst Tech och Media.

Arrangerat nätverkande.

Möts

Så snart Corona blåst förbi så är det dags för fler träffar att råka på lika eller oliksinnade på. Lunchseminarier, frukostmöten och businessmingel är för att nämna några favoriter.

Konferenser

Det mindre formatet

Det finns konferensrum överallt på Innovatum, många är tillgängliga för externa bokningar, så det är vad du är ute efter som avgör. Sitt i biomiljö i SAAB-museet, blanda ståbord och mingel med biosittning i Lilla Nova Arena. Boka grupprum i företagens hus, ha pitchmöten i speakers cornermiljö i nya Workspace.

Det större formatet

Från gala i Nova Arena

Med lokaler som Nova Arena, Science Center, Företagens hus, Filmsalen och Auditoriet i SAAB-museet till förfogande så är Innovatum enormt flexibel i sitt konferenserbjudande. Vi har haft allt från stora 400 arkitekter till 500 ingenjörer till den årliga vinmässan till Ostron-EM till Startup Day med mycket mer. För att inte tala om det otaliga nummer av konserter, galor och mässor som äger rum varje år.

Boka via respektive aktör

Specifikt om…

Nova Arena är perfekt för produktlanseringar, mässor, filmpremiärer och rockkonserter. Höj- och sänkbara riggar i taket gör det möjligt att dela av lokalen och skapa effekter för både stora och lagom stora event. 26 meter fri takhöjd, 2 464 kvm golvyta + 600 kvm i Lilla Nova, 2 500 besökare samtidigt, 2 200 sittande ”biobesökare”, 1 600 matgäster.

Science Center I lokaler som Innovatum Science Center huserar i, byggda för att tillverka lok, kan du få hjälp att anordna stora event från 100 upp till 750 deltagare.

eller maila till Johan Stark för mer information.


Axplock av konferenslokaler

arrow_back arrow_forward

Good to know

Besöksparkeringar

Parkeringsmöjligheter

Den 16 augusti 2021 kommer vi att införa parkeringsavgifter runt besöksmålen på Innovatum. Detta för att arbetande ska parkera i ytterområdena och lämna plats åt er besökare. Läs mer om pris, tider mm.

Läs mer om parkeringar arrow_forward
Åk kollektivt!

Bussarna går en gång i kvarten

På vardagar (under morgon och eftermiddag) går bussarna från centrum och resecentrum en gång i kvarten.

Till tidtabellen arrow_forward
Våra nya co-workingytor

Pröva vårt nya koncept, Workspace!

Sitt här då och då, ibland eller varje dag. Här sitter du för du trivs, i mitten av allt. Skapa kontakter och bli en del av Innovatum.

Läs mer om Workspace arrow_forward

Cyklist javisst

Husmanskost på finsmakarvis.

Nova mat och Möten har levererat utsökt mat till Innovatumfolket sedan länge och har alltid levererat det lilla extra oavsett vad det handlar om för mat eller smak. Maten, som går att avnjuta på plats eller att ta med hem, lagas på plats från grunden – med noga utvalda råvaror, av välmeriterade kockar.

Det finns även en cafédel i restaurangen (intill Science Center) där en egen konditor varje dag ordnar nybakat bröd och smakfulla bakverk. Det goda brödet är Nova kända för, men den saftiga banankakan går inte av för hackor heller.

Att förlägga lite mer avslappnade träffar eller möten på caféet rekommenderas!

arrow_back arrow_forward

Medelhavskänsla i Skandinavisk tappning.

Ljuset faller in fint genom de höga fönstren på nya Pino & Sal, medelhavsrestaurangen som för med sig exotiska vibbar till området. Den nya, snygga restaurangen belägen i Byggnad 103 erbjuder eminent goda pizzor men också ytterst välsmakande burgare, pastarätter och mycket mycket annat.

Det ska bli spännande att se vad den fina uteserveringen levererar under sommartider, till dess får vi drömma oss bort till varmare tider med hjälp av den goda maten.

Har du inte upptäckt Pino & Sal ännu så rekommenderar vi det varmt. Inte minst för den trevliga personalens skull.

arrow_back arrow_forward

Sallader av dignitet.

Många Trollhättebor blev enormt glada när populära Vänersborgarna breddade sitt koncept och startade upp även en restaurang i Trollhättan. Rejält tilltagna och goda sallader, dagens rätt och synnerligen goda smörgåstårtor är Kalasbodens signum.

Sitt på plats i den gamla lokverkstaden och spana ut över Genombrottet i Gunnar W Anderssons passage, eller ta med dig och avnjut din Kalasbodenlunch längs kanalen eller vid någon av Innovatums alla utemöbler.

arrow_back arrow_forward

Succékonceptet fann sin väg till Trollhättan.

Gourmetkorv, som öppnade den 22 mars på Innovatum! jobbar bara med råvaror av högsta kvalitet, främst i samarbete med lokala charkuterier. Korvarna har en kötthalt på 85-95% och är utan tillsatser, kryddat med smaker från hela världen.

Grundarnas filosofi är att erbjuda den sortens kvalitetskorv som finns ute i Europa. Egenkomponerade korvar alltså, med spännande kryddning. Inte mindre än 75 olika sorters korv erbjuds, och det finns också vegankorvar, laxkorvar och kycklingkorvar på menyn.

Gourmetkorv i en annan av våra fastigheter, Torgbyggnaden. Öppnar snart i byggnad 103 på Innovatum.