Närmare 200 företag på en och samma plats!

Det finns en speciell anda på Innovatums företagspark. Här köper man gärna produkter och tjänster av varann, ger en klapp på axeln eller skickar iväg ett leende på håll i någon av lunchrestaurangerna. Det finns specialister av alla de slag, alla med olika målgrupper och köpare som ändå ofta hittar gemensam affär.

När du slår ner dina pålar på Innovatum så hyr du inte bara en lokal, du blir en viktig del av en puttrande, sjudande och aktiv samhörighet.

  • 4 restauranger

  • 3 träningsanläggningar

Bild från Midroc, Innovatum

Workspace

Sitt på plats där det händer, mitt på Innovatum i nya Byggnad 103. Vanligtvis, när det inte är Corona, är det ett ständigt flöde av folk i vårt nya kontorshus där våra Co-workingytor ligger. Där syns du, kan fånga ögonblick och skapa affärer via klassiskt nätverkande. Syns du inte finns du inte.

På Workspace vill du vara för energin och det viktiga utbytet av erfarenhet och kontakter. Slå dig ner vid en skrivbordsplats eller hyr ett kontor en våning upp och dela lokaler med Science Park Startup i deras community hub 103.

Slå dig ner i vår lite lugnare lokal, ”grow”, där fokus är främsta prio. I andra ytan, ”flow”, finns det plats för fler samtal och idéverkstad. Kanske vill du ha ditt kontor här permanent eller komma hit då och då?

Slå dig ner vid valfri plats. Bild från det lite mer fokuserade rummet.

Restaurangerna

Vi är stolta över att kunna presentera vår mångfald och stora variation när det handlar om utbudet på mat och fika. Se lunchemenyer, läs mer om koncept via nedanstående länkar.

Poolup – samlingsnamnet på Kraftstadens olika mobilitetssatsningar

Så snart vår nya hemsida www.kraftstaden.se är klar så kommer vi att berätta mer om vad vi menar. Till dess lämnar vi er förhoppningsvis lite nyfikna inför en mer utförlig presentation av några av våra hållbarhetsvisioner samlat under ett och samma namn.


Fler grannar

Vårdcentral

Besök till vårdcentralen är ett återkommande inslag i allas vardag. Kanske har du ett jobb som inte tillåter dig att gå ifrån eller så här du den möjligheten. Oavsett så är det en lyx att ha den här typen av tjänster nära tillhands, både för dig och din familj. Att minimera tiden som spenderas att ta sig till och från olika aktiviteter är en ovärderlig vardagslyx. Primärpraktiken är en moderna, snabbfotad och flexibel vårdcentral som alltid sätter patienten i första rummet. Med drygt 3000 listade patienter är de idag en av Trollhättans största vårdcentraler.

Träning och Rehab

Orka mer, med minimal tidsåtgång. Att ha möjlighet att träna nära platsen man jobbar på kan spara tid och dessutom öka chansen att ens träningspass blir av. Du kanske löptränar, cyklar, gymmar eller spelar badminton, oavsett så kan du göra det inom fem minuter av din arbetsplats.


Kraftstadens roll på Innovatum

På norra delen av långsmala Innovatum (fram t o m förskolan Loket och Nova Arena) finns de lokaler som vi på Kraftstaden äger och förvaltar.

Det är enorm bredd på våra många hyresgäster som alla bidrar till att området sjuder av liv. Vårdcentraler, rehabmottagningar, verkstäder restauranger, frisörer. Vi tror på att det ligger styrka i olikhet och vi välkomnar det med öppna armar.

För att våra hyresgäster ska kunna utföra sina jobb till sin yttersta förmåga är det upp till oss att tillgodose de nödvändiga omständigheterna. Har er verksamhet speciella behov eller är det så att ni bara älskar färgen grön? Vi gör vårt bästa för att möta era önskemål.

Från och med i år, 2021, ansvarar vi på Kraftstadens dessutom för platsen Innovatum. Det är vår önskan och intention att förvalta det stolta arv platsen för med sig, tillgodose inspirerande arbetsmiljöer och skapa sociala sammanhang där människor från olika karriärsstigar kan mötas och lära sig både tillsamman och av varandra. Är du nyfiken på att etablera dig och ditt företag på Innovatum eller har du som befintlig hyresgäst några tips på hur vi kan höja oss i vårt värdskap, tveka inte att höra av dig.